Hoe werkt het als ik een veilingaankoop wil laten bezorgen?

Laatst gewijzigd op: 2023-06-06 14:39

Stap 1: Bekijk de prijs en boek je transport

• Vul hier het ophaal- en afleveradres in.
  • Kies de juiste veiling of selecteer "Een andere veiling" als deze niet beschikbaar is.
  • Voeg je items toe door de kavel te beschrijven en een match te maken met een artikel uit de lijst (of voeg je item handmatig toe). Controleer en pas de afmetingen aan en voeg een foto toe.
  • Kies de juiste ophaaldag volgens de veilinginformatie op de factuur en geef de openingstijden van de veiling aan. Selecteer een tijdvak (minimaal vier uur).
  • Selecteer de benodigde hulp voor het laden, afhankelijk van het gewicht. Boek extra sjouwhulp voor zware items en een laadklep met palletwagen als het gewicht hoger is dan 50 kg.
  • Vul je contactgegevens, het ophaal- en avleveradres in  en het veilingadres in. Voer eventuele specifieke ophaalinstructies in.
  • Upload de factuur als PDF-bestand dat je hebt ontvangen bij het winnen van je kavel. Dit heeft de koerier nodig.
  • Betaal je transport.

Stap 2: We houden je op de hoogte

• Na de betaling koppelt Brenger jouw transport aan een professionele koerier.
  • De avond voor de dag van het transport ontvang je het exacte tijdvak en de contactgegevens van de koerier. Zo kunnen jullie elkaar op de hoogte houden en verloopt het transport soepel en efficiënt.
  • Heb je vragen over je boeking? Kijk dan hier.

Stap 3: De dag van je transport

• De koerier haalt de spullen op en levert ze binnen het afgesproken tijdvak af.
  • Heb je vragen over de bezorging op de dag van transport? Bekijk de antwoorden hier.
  • Met behulp van de live tracking-functie kun je de koerier volgen en op de hoogte blijven van de voortgang van het transport.
  • Als de koerier te laat is door bijvoorbeeld drukte op de weg, zal hij zijn best doen je hiervan op de hoogte te houden.
  • Zodra de spullen zijn afgeleverd, dien je ontvangst te bevestigen en zal de koerier worden uitbetaald. Tot slot kun je de koerier en de service beoordelen.