Kan ik mijn transport annuleren en zijn er kosten aan verbonden?

Laatst gewijzigd op: 2023-05-08 12:03

Ja, je kunt je transport annuleren. Annuleren van een transport is vrijblijvend tot het moment dat een koerier aan jouw transport is gekoppeld. Hieronder vind je ons annuleringsbeleid en informatie over de voorrijkosten.


Kosteloos

  • Bij annulering vóórdat er een koerier aan jouw transport is gekoppeld ontvang je het volledige bedrag terug.
  • Annulering tot 60 uur voor het ophaalmoment is kosteloos.


Annuleringskosten

Als je een transport annuleert nadat er een koerier is gekoppeld, worden er voorrijkosten in rekening gebracht. We begrijpen dat er veel situaties kunnen voorkomen in het dagelijks leven waardoor de plannen onverwachts kunnen wijzigen. Hoewel vinden we het ook belangrijk dat koeriers worden betaald als een opdracht niet doorgaat, dus betalen we hen 75% van de oorspronkelijke betaling. We begrijpen dat dit hoog kan lijken, maar het is belangrijk om te bedenken dat zelfstandige koeriers rekenen op bepaalde inkomsten om een winstgevende dag te maken, dus annuleren kan ernstige gevolgen hebben voor hun planning. Houd daarom rekening met de voorrijkosten bij het annuleren en doe dit op tijd om extra kosten te voorkomen.

  • Bij annulering later dan 60 uur vóór het ophaalmoment, krijg je de helft van het geld terug en gaat de andere helft naar de koerier.
  • Bij annulering later dan 24 uur vóór het ophaalmoment krijg je 25% terug omdat de koerier dan zijn planning niet meer kan aanpassen.


Hoe annuleer ik mijn transport?

Je kunt je transport annuleren door te klikken op 'bekijk status' in je bevestigingsmail. Onderaan de pagina vind je 'transport annuleren'. Terugbetalingen worden doorgaans binnen 5 werkdagen verwerkt.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren